Tânăra găsită spânzurată în dulap s-a sufocat lent, cu o eşarfă. Noi detalii din anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânără care a fost găsită spânzurată într-un dulap      FOTO Facebook/ Laura Alexandroaia
Tânără care a fost găsită spânzurată într-un dulap      FOTO Facebook/ Laura Alexandroaia

Detalii şocante din ancheta privind sinuciderea fetei de 20 de ani din Suceava, găsită fără suflare în dulapul unui apartament din Iaşi.

Laura Alexăndroaia şi-a pus capăt zilelor folosindu-se de o eşarfă, arată noi detalii din ancheta poliţiei. Tânăra avea 20 de ani şi era din Suceava. Se mutase de curând într-un apartament dintr-un imobil de pe Calea Galata, mun. Iaşi,  acolo unde a fost găsită spânzurată într-un dulap de haine.

Potrivit Ziarului de Iaşi, fata a înnodat eşarfa de suportul de prindere a umeraşelor din dulap. Tânăra s-ar fi sufocat încet, gâtul acesteia nefiind găsit rupt.

Descoperirea şocantă a fost făcută de către proprietarul apartamentului. Bărbatul ar fi mers la imobil alertat de faptul că fata nu răspunde la telefon. El le-a declarat autorităţilor că a deschis apartamentul şi apoi a observat dulapul cu uşile deschise, iar fata se afla în genunchi, în interior. 

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a găsit în apartamentul pe care îl închiriase o tânără decedată, într-un dulap. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză, şi sunt continuate cercetările”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, însă varianta sinuciderii prinde cel mai mult contur.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident grav la Iaşi. Momentul în care un tramvai mătură toate maşinile din cale VIDEO

Plângere penală împotriva mascaţilor Poliţiei, după ce au dat buzna în casa unor nevinovaţi. Scuza: „N-aveţi număr pe poartă!”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite