Tânăr împuşcat la Iaşi de fostul iubit al prietenei sale. Femeia a asistat la scena sângeroasă petrecută într-o parcare

Tânăr împuşcat la Iaşi de fostul iubit al prietenei sale. Femeia a asistat la scena sângeroasă petrecută într-o parcare

Poliţia a ajuns în parcarea centrului comercial pentru a cerceta agresiunea FOTO Ziarul de Iaşi

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile în parcarea unui centru comercial din Iaşi. Agresorul este fostul prieten al iubitei sale şi va fi cercetat doar pentru tulburarea liniştii publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 23 din Iaşi a fost împuşcat în seara zilei de luni, 13 ianuarie, de fostul iubit al prietenei sale, cu proiectile trase dintr-un pistol cu bile. Împuşcăturile au avut loc în parcarea centrului comercial Carrefour Era, situat la periferia oraşului Iaşi.

Agresorul, în vârstă de 27 de ani, l-a abordat pe bărbatul împuşcat în timp ce acesta se îndrepta, alături de tânăra care a stat la baza conflictului, spre maşina lăsată în parcare.

Ulterior unei discuţii aprinse pe tema relaţiei amoroase, cei doi bărbaţi s-au luat la bătaie, apoi fostul iubit al fetei a scos un pistol cu bile şi l-a împuşcat de mai multe ori pe prietenul fetei.

Victima a fost lovită de proiectile în faţă şi în abdomen, având o sângerare puternică. Tânărul rănit a refuzat transportul la spital cu ambulanţa după ce a primit îngrijiri la locul incidentului. 

Potrivit Ziarul de Iaşi, agresorul s-a prezentat singur la Poliţie, asta după ce iniţial a fugit de la faţa locului. Bărbatul va fi cercetat doar pentru tulburarea liniştii publice, deoarece victima n-a depus plângere penală. Dacă victima ar fi depus plângere penală, agresorul ar fi fost cercetat pentru vătămare corporală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: