Suspecţii în cazul omorului dintr-o pădure din judeţul Iaşi au fost prinşi. Motivul pentru care ar fi fost ucis pădurarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presupuşii asasini ai pădurarului din Iaşi au fost prinşi FOTO News.ro
Presupuşii asasini ai pădurarului din Iaşi au fost prinşi FOTO News.ro

Anchetatorii ieşeni au reuşit să-i prindă pe suspecţii în cazul uciderii unui pădurar în zona pădurii de la Slobozia, comuna Sireţel. Aceştia sunt doi băieţi de 16, respectiv 17 ani, precum şi tatăl unuia dintre ei, un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Surse din cadrul anchetei au declarat că cei trei s-ar fi aflat la furat de lemne, în noaptea de joi spre vineri, în pădurea supravegheată de pădurarul Răducu Gorgioaia. Acesta ar fi auzit drujbele, drept pentru care a mers la faţa locului, unde i-a descoperit pe cei trei.

Tânărul de 16 ani şi tatăl său de 50 de ani au încercat să fugă, abandonând copacii deja tăiaţi. Băiatul de 17 ani însă, ar fi început să-l lovească pe pădurar cu pumnii. Doborât de lovituri, pădurarul ar fi căzut peste căruţa cu lemne a hoţilor, dar a reuşit să se ridice încercând să-i prindă pe tâlhari.La acel moment, tânărul de 17 ani ar fi pus mâna pe un topor şi l-ar fi lovit pe pădurar direct în cap, lovitură care i-a fost fatală, pădurarul murind pe loc.

Potrivit anchetatorilor, ceilalţi doi complici nu ar fi intervenit la momentul crimei, fugind de la faţa locului. Hoţii de lemne au fost găsiţi în noaptea de sâmbătă spre duminică şi au fost duşi la Institutul de Psihiatrie Socola pentru expertiză.

Băiatul de 17 ani este cercetat pentru omor calificat, iar ceilalţi doi pentru complicitate la omor. De asemenea, se fac cercetări şi pentru comiterea de către cei trei a infracţiunii de tâlhărie calificată.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite