Surse: Iohannis urcă pe scenă alături de PNL la Iaşi, însă nu va transmite mesaje de susţinere pentru candidaţii liberali

Surse: Iohannis urcă pe scenă alături de PNL la Iaşi, însă nu va transmite mesaje de susţinere pentru candidaţii liberali

Klaus Iohannis FOTO presidency

Potrivit unor surse, Klaus Iohannis va urca pe scenă după ce se vor fi terminat discursurile candidaţilor PNL şi nu în acelaşi timp cu aceştia. Klaus Iohannis va adresa un mesaj despre referendum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele României va fi prezent sâmbătă, 11 mai, la Iaşi, unde va participa la mai multe activităţi. 

Şeful statului va participa, în primă fază, la „Forumul Educaţiei 2019”, un eveniment organizat de PNL care va  avea loc la Hotel Traian şi la care vor participa liderul lideral Ludovic Orban, precum şi europarlamentari PNL, candidaţi la alegerile europarlamentare sau parlamentari din Republica Moldova.

Klaus Iohannis ar trebui să vorbească în jurul orei 13.00 în cadrul acestui eveniment, tema fiind despre proiectul „România educată”.

De la Hotel Traian, şeful statului va merge la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, unde îşi va lansa cartea  „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”.

Ziua la Iaşi se va termina pentru Klaus Iohannis în jurul orei 18.00, atunci când preşedintele se va întoarce în Piaţa Unirii din Iaşi şi va vorbi simpatizanţilor PNL care vor fi prezenţi la mitingul organizat de partid. 

Potrivit unor surse liberale, Iohannis nu va susţine un discurs de susţinere a candidaţilor PNL pentru europarlamentare, ci va vorbi strict despre referendumul pentru justiţie, care va avea loc în acelaşi timp cu alegerile europarlamentare din 26 mai. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: