Studenţi la Medicină găsiţi morţi într-un cartier de lux din Iaşi. Tânărul marocan şi iubita lui ar fi trebuit să plece în vacanţă | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: aloiasi.ro
FOTO: aloiasi.ro

Din primele informaţii, studentul marocan şi iubita lui ar fi trebuit să plece în această săptămână în vacanţă, însă nu au mai ajuns la aeroport.

Asasinatul de la Iaşi. Studenţii ucişi abia se mutaseră în vila din cartierul de lux

Cum au fost descoperite cadavrele studenţilor ucişi şi arşi în vila de la Iaşi. Marocanul trebuia să ajungă la Bruxelles


Doi tineri au fost găsiţi morţi sâmbătă dimineaţă, 11 decembrie, în vila în care locuiau cu chirie, în cartierul Moara de Vânt, un cartier de lux din Iaşi. 

Din primele informaţii, se pare că cei doi formau un cuplu, fiind vorba de un bărbat de cetăţenie marocană şi o fată din Iaşi, studenţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie. 

Potrivit unor surse neoficiale, trupurile celor doi ar fi fost găsite incendiate, iar poliţiştii iau în calcul varianta unui dublu asasinat. 

Aceştia au format deja un cerc de suspecţi, iar doi bărbaţi au fost ridicaţi din zona Tudor Vladimirescu şi duşi la audieri. Cadavrele, de asemenea, au fost ridicate şi duse la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, pentru a li se efectua necropsia.

Cei doi tineri îşi planificaseră o vacanţă, în care ar fi trebuit să plece în această săptămână, însă nu au mai ajuns la aeroport. 

Poliţiştii continuă cercetările. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Milorad Dodik aprinde fitilul butoiului cu pulbere din Balcani. Parlamentul sârbilor din Bosnia a lansat o periculoasă procedură de secesiune

Mai aproape cu un pas de procesul de spionaj al secolului: cine ştie ce ştie fondatorul WikiLeaks?

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite