Studenta lovită de o maşină pe trotuar a murit la spital. Sute de oameni au donat sânge în ultimele zile pentru a o salva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tănâra a fost accidentată de o maşină care a ajuns pe trotuar FOTO Ziarul de Iaşi
Tănâra a fost accidentată de o maşină care a ajuns pe trotuar FOTO Ziarul de Iaşi

Cerasela T., studentă a Facultăţii de Farmacie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, a murit la spital în cursul după-amiezei de vineri, 15 decembrie, după ce a fost grav accidentată de o maşină.

Oficialii Spitalului "Sf. Spiridon" au anunţat că Cerasela T., tânără de 22 de ani lovită de o maşină chiar în faţa universităţii la care învăţa, a murit la spital în cursul după-amiezei de vineri, 15 decembrie.

Tânăra a fost lovită violent de un autoturism în timp ce se deplasa pe trotuar. Evenimentul rutier a avut loc luni, 11 decembrie, pe Bulevardul Independenţei din Iaşi, în faţa sediului Universităţii de Medicină şi Farmacie.

Două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecţie din faţa UMF Iaşi, iar unul dintre ele a părăsit carosabilul şi a pătruns pe trotuar.

Tânăra accidentată a fost prinsă între autoturism şi zidul unei clădiri care aparţine Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Studenta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi cu fractură de bazin, fractură de gambă stângă şi traumă abdominală. A fost internată în ATI în stare gravă.

În cazul său, medicii au făcut apel pentru donare de sânge. În ultimele trei zile, la Centrul de Transfuzie Sanguină Iaşi s-au înregistrat peste 150 de potenţiali donatori. Creşterea numărului de donatori înregistraţi la centrul de transfuzie a coincis cu apelul public al medicilor de la Spitalul „Sfântul Spiridon” care i-a îndemnat pe ieşeni să contribuie la salvarea vieţii studentei.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite