Starletele sexy care au pus România pe harta frumuseţii. Cine sunt româncele după care tânjesc bărbaţi din toată lumea

Starletele sexy care au pus România pe harta frumuseţii. Cine sunt româncele după care tânjesc bărbaţi din toată lumea

Catrinel Menghia a pozat goală în mai multe reviste celebre FOTO FHM

Frumuseţea a ajutat în ultimii ani mai multe tinere originare din România să se remarce la nivel internaţional ajungând să defileze pentru cele mai cunoscute branduri vestimentare din lume sau să joace în filme de impact internaţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poate cea mai cunoscută româncă din lumea showbizului internaţional este în prezent Mădălina Ghenea. Devenită celebră peste hotare după ce a avut relaţii amoroase cu doi dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, Leonardo di Caprio şi Gerard Butler, Ghenea a stânit imaginaţia bărbaţilor după ce a apărut dezbrăcată şi în câteva filme produse în străinătate.

Mădălina Ghenea este originară din Slatina şi va împlina anulacesta 29 de ani. Ea a intrat pentru prima dat în contact cu camerele de luat vederi de la o vârstă fragedă, apărând în fost emisiune pentru copii Tip Top Minitop, produsă de Televiziunea Română. La 15 ani, Ghenea intrat în lumea modei, călătorind în toată lumea pentru a defila. A jucat şi în mai multe reclame din Italia iar din 2011 şi-a făcut apariţia şi în filme.O altă româncă celebră în lumea modei este Catrinel Menghia, cea care a cunoscut succesul în modelling, la fel ca şi Mădălina Ghenea, în Italia. Menghia vorbeşte patru limbi străine şi a pozat de-a lungul anilor în mai multe reviste celebre, cum ar fi FHM, Maxim sau Sports Illustrated. După succesul din Italia, Menghia s-a mutat în News York, la o cunoscută agenţie de modă.

O carieră de succes în modelling a avut şi Diana Dondoe, născut pe 22 decembrie 1982, în Craiova. Tânăra a debutat în modă în anul 2002, pozând  şi în reviste de profil cunoscute. În cariera sa a prezentat creaţii ale unora dintre cele mai cunoscute branduri din industria vestimentară.Potrivit One, alte fotomodele din România care au cunoscut celebritatea pe scenele din străinătate sunt Diana Moldova, Andreea Diaconu, Irina Lăzăreanu sau Elena Băguci.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: