Sofia, fetiţa de doi ani care a murit înecată în cadă, a trecut prin chinuri groaznice. Mama a filmat-o în timp ce era învârtită în maşina de spălat

Sofia, fetiţa de doi ani care a murit înecată în cadă, a trecut prin chinuri groaznice. Mama a filmat-o în timp ce era învârtită în maşina de spălat

Mama sa le-ar fi declarat atunci medicilor că ar fi lăsat copilul singur în cadă timp de trei minute, iar când a revenit l-a găsit inconştient Foto: Arhivă

Detalii incredibile ies la iveală din ancheta Sofiei, fetiţa de doi ani din Iaşi care şi-a găsit sfârşitul pe 12 septembrie, după ce a fost lăsată singură în cada plină cu apă. Surse din cadrul anchetei au precizat că micuţa ar fi fost de-a dreptul maltratată şi supusă unor „experimente”. Tribunalul Iaşi a respins azi, 21 septembrie 2021, contestaţiile la arestarea preventivă formulate de mamă şi concubin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru BZI că micuţa ar fi fost de-a dreptul maltratată şi supusă unor „experimente” desprinse parcă din cele mai îngrozitoare filme. În urmă cu câteva săptămâni, copila ar fi fost băgată în maşina de spălat pusă în funcţiune chiar de mama sa. Timp de mai bine de un minut, copila a fost „învârtită” de maşină, iar mama fetei filma scena. Anchetatorii au descoperit filmarea în telefonul femeii.
 
Medicii legişti au ajuns la concluzia că fetiţa de doi ani a murit înecată. 
 
„Din primele investigaţii s-a stabilit că minora în vârstă de aproximativ 2 ani a murit cel mai probabil prin înec, diagnosticul fiind asfixiere. Pe trupul copilului s-au descoperit mai multe vânătăi vechi. Urmează ca examenele de laborator să stabilească cauza exactă a decesului celei mici”, au precizat reprezentanţii Institutului de Medicină Legală (IML) din Iaşi.

Reamintim că două persoane au fost arestate după ce o lăsase pe micuţă nesupravegheată în cadă, iar apoi a ajuns de urgenţă la spital, inconştientă, unde a decedat.

Mama sa le-ar fi declarat atunci medicilor că ar fi lăsat copilul singur în cadă timp de trei minute, iar când a revenit l-a găsit inconştient.

 

 

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările