Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Iaşi. O mamă acuză că fiul ei bolnav a fost lovit de învăţătoare

Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Iaşi. O mamă acuză că fiul ei bolnav a fost lovit de învăţătoare

Oana Vasiliu FOTO Facebook Oana Vasiliu

O tânără din Iaşi susţine că unul din băieţii ei, gemeni, a fost lovit cu rigla şi urecheat de o învăţătoare pensionară, care ţinea locul cadrului didactic titular.  Mama spune că fiul ei de zece ani, bolnav de epilepsie, a fost traumatizat, iar fratele lui, care a asistat la scenă, nu a mai dorit să meargă la şcoală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oana Vasiliu a scris pe pagina sa de socializare despre incidentul din şcoala în care învaţă băieţii săi gemeni. Potrivit ieşencei, unul dintre copii a fost lovit cu rigla şi urecheat de o învăţătoare pensionară, Mărioara Calancea, care îi ţinea locul cadrului didactic titular. „Motivul: nu a terminat 10 exerciţii la matematică. Apoi e pus la colţ unde se juca cu un glob din brad, e lovit din nou. Şi ştiţi ce i-a spus învăţătoarea dupa ce l-a lovit? -«Poţi să le spui părinţilor, că nu au ce să-mi fac㻓, scrie mama pe pagina de socializare. Tânăra spune că băiatul lovit este diagnosticat cu epilepsie.

În timp ce băiatul pus la colţ se juca, fratele geamăn, aflat în bancă, pufneşte în râs şi este scos afară din clasă. Ajunşi acasă copilul bătut nu a vrut să povestească mamei despre cele întâmplate la şcoală, Oana Vasiliu aflând despre bătaie de la celălalt băiat.

„Domnişoara învăţătoare, care a adus dereglata să o suplinească mă imploră să o iert şi pe asta care se crede buricul pământului, că vin sărbătorile, că tre să dea cu subsemnatul şi să completeze multe chestii. Că ne vom întâlni faţă în faţă după aia de atâtea ori (mie mi-a sunat a ameninţare). Că fac un mare rău şcolii şi una maximă! Dacă şi copiii dvs au greşit?! Da??? Şi dacă au greşit îi măcelăriţi psihic, loviţi şi umiliţi?“, a mai scris mama în mesajul de pe Facebook. Ieşeanca spune că, după incident, băiatul dat afară din clasă nu a mai dorit să meargă la şcoală.

Pe de altă parte, directorul Şcolii nr. 10 din Iaşi, Cristina Simirad, a declarat pentru Digi24: „Mama copiilor mi-a adus la cunoştinţă vineri despre incidentul care s-ar fi petrecut marţi şi în şcoală comisia de disciplină a demarat o anchetă. Doamna susţine că nu a fost nici o problemă la clasă“.

Citeşte şi:

Cum a ajuns judeţul cu cea mai mare reţea de drumuri din ţară să rămână în prag de iarnă fără contract de deszăpezire

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările