Sex la Titularizare. Culisele savuroase ale relaţiei dintre un bărbat însurat şi o profesoară care visa catedră la oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 43 de ani din Iaşi a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, fiind acuzat de trafic de influenţă în formă continuată. Viorel Dumitru Movilianu ar fi pretins bani şi favoruri sexuale de la o femeie.

Viorel Dumitru Movilianu este acuzat de trafic de influenţă în formă continuată, anchetatorii reţinând împotriva sa nouă fapte materiale.

Ieşeanul va fi judecat pentru fapte despre care se presupune că le-a comis acum doi ani şi jumătate. El ar fi pretins, în perioada 11 ianuarie - 27 aprilie 2017, bani şi favoruri sexuale de la o tânără care urma să susţină examenul de titularizare.

Movilianu ar fi cerut banii pentru o presupusă „pilă“ pe care ar fi avut-o la Inspectoratul Şcolar Judeţean, în timp ce plata în „natură“ o pretindea pentru sine.

„În sarcina inculpatului M.D.V. s-a reţinut că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la intervale scurte de timp, respectiv în perioada 11.01.2017 - 27.04.2017, a pretins pentru sine de la o persoană foloase de natură sexuală şi a pretins pentru altul sume de bani, iniţial suma de 5.000 euro, după care în final solicitând 1.500 euro, lăsând să se creadă că poate interveni pe lângă un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi şi promiţând că-l va determina pe acesta să îndeplinească un act contrar atribuţiilor de serviciu, respectiv să-i asigure persoanei respective o notă la examenul de titularizare 2017“, spun procurorii.

Persoana de la care Movilianu a pretins bani şi favoruri sexuale voia să ocupe un post de cadru didactic la o unitate de învăţământ din municipiul Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite