Servicii sexuale contra cost, la un salon de masaj din Iaşi. Patru persoane au fost reţinute într-un dosar de proxenetism

Servicii sexuale contra cost, la un salon de masaj din Iaşi. Patru persoane au fost reţinute într-un dosar de proxenetism

FOTO Arhiva Adevărul

Anchetatorii spun că angajatele unui salon de masaj din municipiul Iaşi ar fi prestat servicii sexuale contra cost. Patru persoane vor fi aduse în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajatele unui salon de masaj din Iaşi ar fi prestat începând din anul 2018 servicii sexuale contra cost, sub pretextul oferirii unor masaje erotice, iar de banii obţinuţi ar fi beneficiat angajaţii şi administratorii societăţii. 
 
Este informaţia pe care au transmis-o anchetatorii, după ce poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au făcut 12 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în de proxentism.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 192.500 de lei, 395 de euro, 253 de dolari şi 17 telefoane mobile.
 
În total, 14 persoane au fost duse la audieri, iar la finalul acestora două femei şi doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore.
 
„În urma percheziţiilor, s-a dispus ridicarea, pentru continuarea cercetărilor, a 192.500 de lei, 395 de euro, 253 de dolari şi 17 telefoane mobile. De asemenea, 14 persoane au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, două femei şi doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi. La data de 1 noiembrie a.c., cele patru persoane reţinute urmează să fie prezentate, cu propuneri legale, Parchetului de lângă Judecătoria Iaşi”, se arată într-un comunicat oficial al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările