Sergiu Toader revine la Realitatea TV

Sergiu Toader revine la Realitatea TV

Sebastian Ghiţă, fostul manager Realitatea Media (stânga) şi Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media (dreapta)

Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea, a decis să-l readucă pe Sergiu Toader pentru a pune pe picioare postul de televiziune, anunţă paginademedia.ro.

Sergiu Toader, unul dintre oamenii de bază care au construit Realitatea TV revine la postul de ştiri după ce, pentru o perioadă, se stabilise în Noua Zeelandă.

Din informaţiile paginademedia.ro, Sergiu Toader va reveni odată cu mutarea Realitatea TV în noul sediu din clădirea Willbrook.
De la 1 noiembrie, potrivit declaraţiilor lui Elan Schwartzenberg postul de ştiri urmează să se mute în clădirea Willbrook.

Reîntoarcerea lui Sergiu Toader vine într-un moment critic pentru Realitatea Media. Fostul manager al staţiei, Sebastian Ghiţă, şi proprietarul Elan Schwartzenberg îşi împart resursele Realitatea TV: cea mai mare parte a oamenilor au trecut pe firma lui Sebastian Ghiţă (care va dezvolta postul de televiziune RTV).

Sergiu Toader nu este la prima “revenire“. În august 2009, Emil Hurezeanu (pe atunci preşedintele Realitatea Media) anunţa întoarcearea lui Sergiu Toader pentru un contract de cinci ani. Nu aveau să fie cinci ani. În martie 2010, Sergiu Toader venea din nou la Realitatea, pentru a se ocupa de proiectul staţiei din Republica Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: