Reacţia premierului după ce a folosit elicopterul în timpul vizitei în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a explicat, vineri, la Iaşi, de ce a ales să meargă prin Moldova cu elicopterul, în loc să vină cu maşina. Aceasta s-a scuzat, spunând că este prima dată când face acest lucru şi a motivat decizia prin faptul că trebuie să ajungă în mai multe judeţe din ţară.

După şedinţa Comitetului Executiv Judeţean de la Iaşi, premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată de ce a ales să se deplaseze spre Moldova cu un elicopter privat, în loc să meargă cu maşina pe drumurile ţării.

„Am venit de multe ori cu maşina. Este prima dată când vin cu elicopterul, pentru că trebuie să ajung în foarte multe judeţe ale ţării”, a spus premierul.

Întrebată cât durează să ajungă din Capitală la Iaşi, Viorica Dăncilă a răspuns: „...acesta este motivul pentru care încercăm să dezvoltăm infrastructura din România”.

Secretarul PSD, Mihai Fifor, a precizat că elicopterul privat a fost închiriat din banii partidului, dar a refuzat să spună cât au costat zborurile.

„Nu am de unde să ştiu cât costă. Faceţi o solicitare la partid şi o să vă răspundem”, a spus Mihai Fifor.

Aparatul de zbor portocaliu, care seamănă cu o jucărie, i-a dus pe Viorica Dăncilă şi pe cei doi miniştri întâi în Suceava, rămânând peste noapte pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava, şi apoi la Iaşi. Premierul şi miniştrii s-au deplasat, joi şi vineri, prin judeţul Iaşi şi Suceava, cu maşinile de serviciu, fiind însoţiţi de SPP şi de angajaţii Poliţiei Rutiere.

Potrivit informaţiilor „Adevărul“, elicopterul privat ar aparţine omului de afaceri Dan Chirca, cel care deţine firma Romanian Airport Services.

Citiţi şi:

Viorica Dăncilă şi miniştrii Răzvan Cuc şi Mihai Fifor au plecat de la Suceava cu un elicopter privat FOTO

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite