Scandalagiii şi-au făcut de cap de Paşte. Poliţiştii au amendat câte şapte ieşeni pe oră

Scandalagiii şi-au făcut de cap de Paşte. Poliţiştii au amendat câte şapte ieşeni pe oră

Scandalagiii au fost amendaţi (Foto Arhivă)

Cei 500 de poliţişti care au ieşit pe străzile din Iaşi în primele două zile de Paşte au aplicat sute de contravenţii ieşenilor care au tulburat liniştea publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Beţivii au umplut spitalele din Iaşi de Paşte

În perioada 14-16 aprilie, 490 de ieşeni au fost sancţionaţi de către poliţişti cu suma de 84.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Şi agenţii de la Poliţia Locală au avut activitate în primele două zile de Paşte. Aceştia au legitimat peste 80 de persoane, din care 34 au primit amenzi pentru comportament neadecvat şi consum de alcool în spaţii publice.

Majoritatea sancţiunilor cu valori cuprinse între 100 şi 1.000 lei au fost aplicate pentru tulburarea liniştii şi consum de alcool în locurile publice. În atenţia noastră au fost şi parcurile de joacă pentru copii unde mai mulţi tineri au fost depistaţi în timp ce consumau băuturi alcoolice şi foloseau echipamentul de joacă încălcând regulamentul de funcţionare a acestor spaţii", a spus Nicoleta Deciu.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările