S-a spânzurat din cauza „mafiei de la Ambulanţă”

S-a spânzurat din cauza „mafiei de la Ambulanţă”

Sinucigaşul era şofer la Serviciul de Ambulanţă Vaslui (Foto arhivă)

Astfel şi-a motivat gestul Ioan Rusu, un şofer al Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui. Acesta a fost găsit decedat la marginea oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă


Ion Rusu (58 de ani), şofer la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui, a fost găsit spânzurat ieri dimineaţă de un copac dintr-o pădure de la marginea oraşului. Bărbatul a fost descoperit de angajaţii Primăriei Ştefan cel Mare trimişi de şefi să facă curăţenie de primăvară. Criminaliştii i-au găsit victimei, în buzunarul de la haină, un bilet cu mesajul: „Mafia de la AMB mi-a distrus familia". Pe bilet era menţionate şi cinci nume, printre care şi cel al lui Dan Filibiu, fost manager al SAJ Vaslui în perioada februarie 2008 - februarie 2010. „Am avut o relaţie bună cu acest om. Când ne întâlneam vorbeam şi râdeam. Nu pot să-mi explic de ce numele meu este pe acel bileţel. Nu pot să-mi explic ce a gândit acest om. De o lună sunt în concediu de drept şi nu ştiu ce mafie este acolo, acum, la Ambulanţă", a declarat Dan Filibiu.

Citiţi mai multe despre ce spun colegii şoferului sinucigaş

astăzi în

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările