S-a dus la spital pentru că-l dureau şalele, dar a intrat în comă alcoolică

S-a dus la spital pentru că-l dureau şalele, dar a intrat în comă alcoolică

Spitalul „Sfântul Spiridon“ (Foto Arhivă)

Un bărbat de 49 de ani a ajuns duminică dimineaţă, 21 octombrie, în comă alcoolică la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi. Iniţial, bărbatul a fost internat la Neurochirugie pentru că acuza o durere lombară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat internat la Spitalul de Neurochirurgie a fost transferat duminică dimineaţă, 21 octombrie, la Spitalul „Sfântul Spiridon" după ce a intrat în comă alcoolică.

Bărbatul se internase pentru că acuza dureri de şale, însă starea lui s-a înrăutăţit şi a intrat în comă. Analizele au arătat că pacientul consumase băuturi alcoolice.

Halal pacient la Iaşi: nu poate fi operat din cauză că e mort de beat

„Pacientul este în comă etilică, a fost transferat de la Neurochirugie unde s-a prezentat pentru că acuza dureri lombare. S-a constatat că este vorba de o intoxicaţie cu metanol“, spune doctorul Camelia Bogdănici, directorul medical al Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările