VIDEO Rupere de nori la Iaşi. Străzi principale acoperite de apă după o ploaie torenţială

VIDEO Rupere de nori la Iaşi. Străzi principale acoperite de apă după o ploaie torenţială

Rupere de nori. FOTO Grup Facebook Eşti din Iaşi dacă...

După o ploaie abundentă, cele mai multe artere din oraş au devenit impracticabile. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate atât în timpul precipitaţiilor, cât şi după.

Ştiri pe aceeaşi temă

Străzi din zone centrale sunt acoperite de apă. Imagini postate de ieşeni arată maşini care au trecut pe Bulevardul Sfântul Lazăr prin apă de zeci de centimetri.

Potrivit oficialilor Primăriei Iaşi, circulaţia pe mai multe bulevarde a fost închisă. „În urma fenomenelor meteorologice severe înregistrate în această după-amiază, caracterizate prin ploi torenţiale care s-au ridicat la 60 litri pe metru pătrat în puţin peste o oră, primarul Mihai Chirica a dispus tuturor societăţilor din subordinea municipalităţii mobilizare maximă pentru îndepărtarea pagubelor create de furtună. Astfel, Poliţia Locală a fost mobilizată încă din timpul intemperiilor să blocheze accesul autovehiculelor în pasajele subterane (Pasajul Mihai Eminescu, Pasajul Galata, Pasajul Frumoasa, Pasjul Păcurari) pentru a preveni orice incident cauzat de ploaia torenţială“, se arată într-un comunicat al municipalităţii. 

Situaţii deosebite s-au înregistrat pe str. Arcu, pe str. Palat şi pe bd. Poitiers unde, din cauza ploii torenţiale, sistemul de canalizare a cedat şi s-au înregistrat refulări puternice ale apei colectate.
 
 

* Sursă Facebook Richard Constantinescu 
 
Numeroase semafoare din oraş s-au blocat, circulaţia mijloacelor de transport in comun se desfăşoară cu dificultate, iar taxiurile sunt foarte greu de găsit, chiar dacă intensitatea ploii s-a redus. 
 

* Sursa VIDEO Iasi TV Life
 
În urma ploii, trotuarele s-au umplut cu noroi. Cea mai nouă stradă din Iaşi, Splai Bahlui Mal Stâng s-a inundat, iar pietonii au fost nevoiţi să urce pe parapeţi ca să treacă de porţiunile de noroi.
 
Şi în judeţ, joi după-amiază au fost înregistrate precipitaţii abundente, pe mai multe tronsoane creându-se torenţi.
 

* Sursa Video Facebook Lucian Iancu
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: