Revelion de 100.000 de euro organizat la Iaşi. BZN şi artişti în vogă din România vor cânta în faţa Palatului Culturii

Revelion de 100.000 de euro organizat la Iaşi. BZN şi artişti în vogă din România vor cânta în faţa Palatului Culturii

Trupa BZN va cânta la Iaşi în noaptea de Revelion FOTO Adevărul

Ieşenii care vor alege să îşi petreacă noaptea dintre ani în stradă vor avea ocazia să asiste la un spectacol de pomină, ce se va desfăşura în aer liber, dar care va costa 100.000 de euro de la bugetul local.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul acesta, în faţa Palatului Culturii din oraş, peste 5.000 de ieşeni sunt aşteptaţi pentru a-i asculta pe Direcţia 5, Alex Velea, Mandinga, Karma şi Maxim. Punctul culminant al serii va fi însă atunci când formaţia olandeză BZN va urca pe scenă pentru a susţine un concert.

Trupa a fost fondată în 1966 şi îi are în prezent în componenţă pe Jan Keizer şi Anny Schilder. Priontre hiturile internaţionale semnate BZN se numără „Blue Eyes”, „Dance, dance” sau „El Condor Pasa”. Anul trecut, cu ocazia unui concert la Bucureşti, BZN a filmat şi lansat videoclipul „Drumurile noastre toate”, care include înregistrări şi imagini cu artistul Dan Spătaru. Spectacolul se va încheia după miezul nopţii anunţă reprezentanţii Primăriei, cu un spectacol de artificii de aproximativ 17 minute.

Potrivit estimărilor reprezentanţilor Primăriei Iaşi, costurile privind organizarea spectacolului de Revelion îi vor costa pe ieşeni aproximativ 100.000 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: