Replica ucigătoare a unui puştan, către poliţistul care îl legitima: „Îţi violez fiica!” Cum a scăpat individul de puşcărie

Replica ucigătoare a unui puştan, către poliţistul care îl legitima: „Îţi violez fiica!” Cum a scăpat individul de puşcărie

individul a fost încătuşat însă a ameninţat că va violat fiica unuia dintre agenţi

Pentru că a comis fapta de ultraj cu puţin timp înainte de a devein major, un tânăr din Iaşi a primit o pedeapsă specific minorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alex Constantin Cojocaru a împlinit 18 ani în timpul procesului, el fiind găsit vinovat d e ultraj şi primind o pedeapsă constând în supravegherea zilnică timp de şase luni. În acest interval, dacă decizia va rămâne definitive, el va fi practic supravegheat de către reprezentanţii Serviciului de Probaţiune Iaşi.

Faptele lui Cojocaru au avut loc pe 11 martie 2018, după ora 21.00, în localitatea Podu Iloaiei, judeţul Iaşi.  Cojocaru a sunat la 112 şi a reclamat că a fost ameninţat de proprietarul unui bar, la faţa locului ajungând doi agenţi de Poliţie. Când a fost interogat, tânărul a spus că nu are nicio problemă cu nimeni şi că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic.

Agenţii i-au spus lui Cojocaru că ceea ce a făcut reprezintă contravenţie, motiv pentru care acesta i-a înjurat. Tânărul a fost dus la dubă pentru a fi sancţionat, se arată în rechizitoriu. „Pe timpul deplasării, inculpatul era agitat şi l-a ameninţat pe agentul şef R. Mihai spunându-i că o cunoaşte pe fiica sa şi ştie el ce o să-i facă încât poliţistul să plângă. După ce au ajuns la sediu, inculpatul Cojocaru Constantin Alex a început să se manifeste agresiv fizic şi verbal, gesticulând cu mâinile prin aer şi, totodată, adresând ameninţări cu moartea la adresa agentului şef de poliţie R. Mihai şi a familiei acestuia”, se arată în actul de acuzare.

Tânărul a fost încătuşat însă, la un moment dat, poliţiştii l-au eliberat pentru a semna procesul verbal de sancţionare, moment în care Cojocaru a devenit violent. Unul dintre poliţişti a mers pentru a o aduce pe mama individului în secţia de Poliţie. La vederea mamei sale, tânărul a deveni şi mai violent şi l-a lovit de mai multe ori cu piciorul în abdomen pe Mihai R., în timp ce pe un al doilea agent l-a lovit în testicule. În tot acel timp, Cojocaru ameninţa că o va viola pe fiica poliţistului Mihai R. şi îi va tăia acesteia gâtul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: