Relu Fenechiu, din închisoare, pentru Traian Băsescu: „De jumătate de an, plâng şi eu”

Relu Fenechiu, din închisoare, pentru Traian Băsescu: „De jumătate de an, plâng şi eu”

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu FOTO Adevărul

Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor aflat în detenţie la Penitenciarul Iaşi, a publicat pe site-ul personal un mesaj adresat preşedintelui Traian Băsescu.

Fostul lider liberal se află la a doua "scrisoare diun penitenciar". Prima a fost publicată pe site-u personal la începutul lunii mai 2014.

De această dată, Relu Fenechiu i s-a adresat direct preşedintelui României, încercând să-l sensibilizeze, apelând la o analogie cu cazul fratelui lui Traian Băsescu.

Redăm, mai jos, scrisoarea lui Relu Fenechiu:

"Domnule Băsescu,

V-am văzut de două ori cu ochii în lacrimi în ultimele două zile. Vă înţeleg! Ştiu că vă este greu. De jumătate de an, plâng şi eu. Am început din ianuarie, când încercam cu disperare să obţinem din partea doamnei Livia Stanciu o judecată dreaptă. Atunci, avocatul Marian Nazat, în pledoaria lui, apărându-l pe fratele meu, spunea că Lucian Fenechiu are o singura vină. Este fratele lui Relu Fenechiu!. Da, atunci am izbucnit în lacrimi. Deşi am încercat să ascund asta, presa a observat… Sunt un om puternic şi sunt pregătit să trec peste orice, dar este cumplit când cei dragi trebuie să suporte răzbunările şi nedreptăţile duşmanilor tăi. Domnule Băsescu, Înţeleg că vă este greu să suportaţi ideea că cei dragi sunt după gratii, dar gândiţi-vă cum ar fi dacă aţi şti şi că sunt nevinovaţi. Credeţi-mă, v-ar fi şi mai greu! P.S. Domnule preşedinte, eu nu mă voi lepăda niciodata de familia mea!"

Mai puteţi citi:

Relu Fenechiu, postare din închisoare pe site-ul personal: „Dosarul meu a fost dirijat atent de către Traian Băsescu“

Motivarea judecătorilor: De ce a fost arestat Mircea Băsescu

Sentinţă definitivă: Relu Fenechiu îşi va petrece în regim închis cei cinci ani de închisoare

FOTO Baronul rămâne baron şi după gratii. Relu Fenechiu are parte de tratament preferenţial la puşcărie

Pledoaria lui Fenechiu pentru a primi condiţii mai blânde în puşcărie: „Am disponibilitate să prestez muncă”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările