Reclamaţie ciudată la Iaşi: Urne prea mici în secţiile de vot

Reclamaţie ciudată la Iaşi: Urne prea mici în secţiile de vot

Alegeri locale Iaşi

Mai mulţi ieşeni sunt nemulţumiţi că urnele pentru primar şi şef de Consiliu Judeţean sunt prea mici şi nu încap toate buletinele de vot. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre nemulţumiţi este Maricia Vartolomei, care a fost duminică dimineaţă la vot la una din secţiile din Bucium. "La ora 9.30 era deja plină o treime din urnă", a spus femeia. Aceeaşi situaţia a ffost sesizată la secţii de vot din Podu Roş şi Păcurari.

REZULTATE ALEGERI LOCALE Pot vota 684.480 de ieşeni. Candidează 872. Află rezultatele votului, duminică, pe adevarul.ro

Oficialii Biroului Electoral Judeţean Iaşi au precizat că după ce aceste urne vorfi umplute, ieşenii pot introduce buletinele de vot în alte urne aflate în secţii. "Sunt secţii unde sunt doar două urne şi nu patru. Fiecare buletin de vot va fi verificat după închiderea secţiilor", a spus judecător Camelia Toderică, purtător de cuvânt al BEJ. Totodată, în jur de 20 de ieşeni care trebuiau să voteze la una din secţiile de vot din cartierul Alexandru cel Bun nu se regăsesc pe listele de vot. 

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările