Puşti de 12 ani, mort de dragul unui selfie spectaculos. Mesajul cutremurător al mamei băiatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama a anunţat, pe Facebook, decesul fiului FOTO Facebook
Mama a anunţat, pe Facebook, decesul fiului FOTO Facebook

Un copil de 12 ani din municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, a murit în cursul zilei de marţi, 4 august, după mai bine de trei săptămâni în care s-a aflat în comă după un accident cumplit suferit în timp ce încerca să-şi facă un selfie.

Băiatul se afla internat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, acolo unde medicii au încercat să îi salveze viaţa timp de mai bine de trei săptămâni. El a ajuns la unitatea sanitară în urma unui accident care a avut loc pe 12 iulie, atunci când s-a electrocutat pe un vagon, încercând să îşi facă un selfie. 

Anunţul decesului a fost făcut public chiar de mama copilului. „Prinţişorul nostru a pierdut lupta cu viaţa… A luptat până în ultimul moment. E sus în Cer alături de îngeri… Vei fi mereu alături de mami şi tati, care te vor iubi şi dincolo de cer. Dumnezeu să te ierte, dragul nostru! Drum lin spre cer”, a scris aceasta. 

Conform, în momentul în care băiatul, Alexandru Gabriel Vieru, s-a urcat pe vagon, s-a format un arc electric cu linia aeriană cu tensiune de 27 mii de volţi. Hainele copilului s-au aprins instantaneu. De faţă ar fi fost şi bunicul băiatului, care a încercat să-I acorde primul ajutor în timp ce apela 112. Băiatul a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe 70% din suprafaţa corpului.

Iniţial a fost dus la Compartimentul de Primire Urgenţe de la Spitalul Municipal Paşcani, de unde a fost transferat la Iaşi. 

 

Citeşte şi: 

UPDATE Copil mort la şcoală. O fetiţă nevăzătoare nesupravegheată a căzut pe scările unui liceu pentru copii cu nevoi speciale

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite