Protest la graniţa judeţelor Vaslui şi Iaşi din cauza unui drum care nu a mai fost reparat de pe timpul lui Ceauşescu VIDEO

Protest la graniţa judeţelor Vaslui şi Iaşi din cauza unui drum care nu a mai fost reparat de pe timpul lui Ceauşescu VIDEO

Zeci de maşini au participat la protest FOTO Asociaţia "Voluntarii Buneşti-Avereşti"

Câteva zeci de şoferi care folosesc zilnic drumul judeţean 244D au organizat în după-amiaza zileI de sâmbătă, 26 octombrie, un protest pentru a-şi manifesta nemulţumirea cu privire la starea execrabilă a drumului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferii s-au adunat la graniţa judelor Vaslui şi Iaşi şi au format o coloană, exprimându-şi nemulţumirea faţă de lipsa de implicare a autorităţilor judeţene, care ar trebui să le repare drumul. Oamenii s-au plâns că, din cauza calităţii slabe a carosabilului, sunt nevoiţi adesea să îşi repare maşinile. 
 
La protest au participat şoferi din comunele ieşene Ciorteşti şi Dolheşti, dar şi săteni din Buneşti-Avereşti, judeţul Vaslui.

„Acest protest vine ca urmare a stării janice a acestui drum. Prin această aţiune dorim să atragem atenţia autorităţilor că nu suntem nişte oameni nepăsători” au transmis organizatorii protestului.
 
În timpul protestului, organizatorii au folosit o staţie audio pentru a transmite imnul României, dar şi diverse melodii patriotice. 

DJ 244D ar trebui reabilitat de COnsiliul Judeţean Iaşi, care a alocat fonduri pentru modernizarea sa în luna iulie. “Modernizare drum judeţean DJ 244D: limita judeţului Vaslui - Dolheşti - Ciorteşti - Coropceni (intersecţie DN 24), km 25+500–32+800 - km 34+800-38+693”este un proiect aprobat deja de consilierii judeţene şi va avea o valoare de 33.565.875,73 lei, însă, până la acest moment, lucrările nu au demarat. 
 

SURSĂ: Asociaţia "Voluntarii Buneşti-Avereşti"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: