Procesul Cordunenilor amânat pentru la anul

Procesul Cordunenilor amânat pentru la anul

Clanul Corduneanu Sursă: Facebook

Dosarul clanului Corduneanu a fost amânat a 24 oară de Tribunalul Maramureş. Pentru că o serie de martori şi părţi vătămate nu s-au prezentat, iar avocaţii au mai formulat diverse cereri judecătorul a dat termen la anul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procesul s-a amânat pentru 24 ianuarie când vor fi discutate mai multe cereri formulate la termenul de astăzi (n.r. miercuri)", a precizat Raluca Andrei, unul dintre avocaţii care îi reprezintă pe membrii clanului. La termenul de ieri anchetatorii au cerut arestarea lui Silviu Corduneanu, cumnatul fraţilor Corduneanu, pentru că acesta nu s-ar fi dus la Poliţie în zilele stabilite cu oamenii legii. Potrivit avocaţilor, acesta ar fi fost bolnav şi nu s-a putut prezenta.

Citiţi şi:

Magistraţii spală imaginea lui Adrian Corduneanu. Interlopul va primi 15.000 de lei de la stat

Iaşi: Eliberarea clanului Corduneanu, decisă de judecători la o oră şi jumătate după proces

La începutul lunii iulie a anului trecut  magistraţii DIICOT Iaşi au trimis în judecată 27 de persoane pentru înşelăciune, spălare de bani, trafic de persoane şi şantaj. Printre cei acuzaţi de magistraţi se numără şi Constantin Bogdan (fost Corduneanu), fraţii săi Marian, Gheorghe, Adrian, Bogdan, Vasile şi sora, Petronela, dar şi apropiaţi ai clanului. Dosarul a ajuns la Baia Mare după ce procurorii DIICOT Iaşi au cerut strămutarea.Membrii clanului Corduneanu au fost puşi în libertate în luna martie 2011. La câteva luni Bogdan Tofan,  Silviu Gâtlan şi Adrian Corduneanu au fost rearestaţi după ce au fost implicaţi în diverse scandaluri.

Citiţi şi:

Cordunenii şi-au înnoit imaginea pe Facebook cu fotografii în care mimează opulenţa FOTO


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările