Proces mamă-fiică din cauza reparaţiilor din apartament. Cum a tranşat justiţia scandalul familial inedit

Proces mamă-fiică din cauza reparaţiilor din apartament. Cum
a tranşat justiţia scandalul familial inedit

Procesul a fost tranşat la Judecătoria Iaşi FOTO Alliance

O femeie din Iaşi a fost obligată de Judecătoria Iaşi să îi plătească fiicei sale contravaloarea îmbunătăţilor realizate la un apartament pe care i-ar fi promis că i-l va dona.

Ştiri pe aceeaşi temă

Litigiul dintre Dorina M. şi fiica sa Mariana B. a fost tranşat recent de către Judecătoria Iaşi, care a ascultat ambele părţi.

La finele procesului, instanţa a obligat-o pe Dorina M. să îi achite fiicei sale 25.714 lei, bani ce reprezintă contravaloarea îmbunătăţilor aduse apartamentului său, dar şi 7.388 de lei, ce reprezintă valoarea bunurilor din imobil.

Potrivit motivării sentinţei, Mariana B. locuieşte în străinătate din 2002 şi încă de atunci ar fi trimis bani mamei pentru modernizarea apartamentului, sperând că, astfel, va primi dreptul de proprietate al imobilului.

Relaţia apropiată între mamă şi fiică s-a răcit în 2016, Dorina M. refuzând să îi doneze apartametul fiicei sale.

Pe lângă banii investiţi în modernizarea apartamentului, peste 5.000 de euro, un expert a calculat în timpul procesului şi ce bunuri au fost cumpărate cu banii trimişi de Mariana B. 

„Ca urmare a restituirii unor bunuri mobile pe parcursul judecăţii prezentei cauze, reclamanta a depus precizări (fila 187) prin care a arătat că solicită obligarea pârâtei la plata contravalorii următoarelor bunuri mobile, cu o valoare totală de 4.175 lei: jaluzele verticale dormitor în valoare de 105 lei, maşină spălat Indesit în valoare de 900 lei, dulap cu oglindă şi corp luminat baie în valoare de 120 lei, dulap de sub centrală în valoare de 80 lei, dulap blat bucătărie în valoare de 600 lei, aragaz Bosch în valoare de 1.500 lei, jaluzele verticale bucătărie în valoare de 70 lei, trei corpuri suspendate bucătărie în valoare de 480 lei, hotă Fourlis în valoare de 250 lei, plafonieră bucătărie în valoare de 70 lei”, se arată în motivarea instanţei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: