Primele imagini cu tânărul care l-a stropit cu cerneală pe George Simion, în Piaţa Unirii din Iaşi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

George Simion, liderul AUR, a fost stropit cu cerneală la manifestările de 24 Ianuarie, din Piaţa Unirii din Iaşi, unde s-a sărbătorit Unirea Principatelor Române, deşi autorităţile locale nu au organizat niciun eveniment oficial.

Bărbatul care l-a stropit cu cerneală pe George Simion în Piaţa Unirii din Iaşi a fost găsit de către poliţiştii ieşeni şi dus la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde a fost audiat, împreună cu soţia sa care le reproşa oamenilor legii că „de doi ani“ nu fac „nimic“ în privinţa acestuia. 

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, este inginer şi riscă o amendă sau chiar reţinerea pentru 24 de ore, în funcţie de decizia poliţiştilor. 

Liderul AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală în timpul manifestărilor de la Iaşi, în ziua Unirii Principatelor Române, la 24 Ianuarie. 

El n-a schiţat niciun gest când a simţit lichidul pe faţă, cei din jur repezindu-se să-l apere şi să strige „Prindeţi-l!“ pe atacatorul venit prin spatele lui Simion, care a aruncat cerneala peste umărul drept al acestuia. 

Bărbatul care l-a atacat pe politician a fost ridicat de către jandarmi, împreună cu soţia sa, însă George Simion a transmis ca acesta să nu fie amendat. 

Cei doi se află la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde dau declaraţii în aceste momente. 

„Nu mă supăr şi chiar îi rog pe poliţişti să nu îl amendeze pe individ. Noi îi iubim pe toţi românii”, a declarat George Simion. 

Sursa video: antena3.ro


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Trei milionari s-au unit şi au cumpărat fosta fabrică Pfizer din Cluj. Investiţia uriaşă pregătită în zonă

Poliţia şi SRI, scoase în stradă la Ploieşti. Centrul oraşului, blocat. Făptaşul: „Am fantezii cu femei în uniformă“ VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite