Primarul Iaşiului a devenit tată pentru a patra oară, după ce, în primăvară, s-a căsătorit cu o fostă colegă de serviciu

Primarul Iaşiului a devenit tată pentru a patra oară, după ce, în primăvară, s-a căsătorit cu o fostă colegă de serviciu

Mihai Chirica alături de soţia sa FOTO 7est.ro

În prima zi a noului an şcolar, edilul Iaşiului, Mihai Chirica, a avut un alt motiv de bucurie. Cea de-a treia sa soţie, Cristina Elena Chirica, a născut un băiat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soţia primarului a născut, pe 11 septembrie, la Maternitatea „Cuza Vodă“ un băieţel de 3,6 kilograme. Dacă Elena Chirica este la primul copil, Mihai Chirica mai are un băiat şi două fete din primele două mariaje.

„Sunt foarte fericit. Să nu meargă neapărat pe urmele tatălui său, să fie mai bun decât tatăl său“, a declarat Mihai Chirica, pentru ziaruldeiasi.ro.

Nunta celor doi a avut loc în această primăvară, la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa şi unde familia tinerei deţine o firmă de produse lactate.

Cristina Popa (32 de ani) a fost angajată în Primăria Iaşi, la direcţia Proiecte Europene. De asemenea, şi fostele soţii ale primarului Chirica au lucrat în anumite perioade în Palatul Roznovanu.

citeste totul despre: