Primarul de Bârlad calcă în picioare presa potrivnică. A jignit o ziaristă spunând că meseria ei este pe şoseaua de centură şi a boicotat propria conferinţă

Primarul de Bârlad calcă în picioare presa potrivnică. A jignit o ziaristă spunând că meseria ei este pe şoseaua de centură şi a boicotat propria conferinţă

Primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, are momente dese în care jigneşte ziariştii din presa locală FOTO Adevărul

Primarul municipiul Bârlad, ajuns celebru la nivel naţional după ce a declarat recent că ar împuşca un jurnalist, a recidivat joi, 28 august, bruscând o ziaristă şi spunând că meseria acesteia ar fi pe “stradă sau pe şoseaua de centură”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Constantinescu, edilul-şef al municipiului Bârlad, continuă lupta împotriva ziariştilor care îi sunt potrivnici.

Primarului vasluian a jignit ieri, 28 august, o jurnalistă a unui cotidian local. Edilul era supărat după ce, zilele trecute, respectiva jurnalistă a publicat un text în care a criticat realizările edilitare ale lui Constantinescu. 
 
Potrivit declaraţiei jurnalistei Adriana Şuşnea, Constantin Constantinescu ar fi bruscat-o în primărie, încercând să o scoată afară din clădire. Ulterior, când colegii au vrut să filmeze scena, Constantinescu s-a calmat. A răbufnit din nou în deschiderea unei conferinţe de presă în care a declarat că jurnalista ar lucra la “un ziar pirat” şi că îşi va boicota propria conferinţă de presă dacă ziarista indezirabilă lui nu va părăsi incinta primăriei. 
 
 
Întrucât jurnalista nu a plecat, Constantinescu a spus despre aceasta că lucrează, probabil, pe şoseaua de centură sau pe stradă. În final, după o discuţie mai aprinsă, primarul Constantin Constantinescu a plecat de la propria-i conferinţă de presă. 
 
"Înainte să intru în anticamera unde se afla secretara, Constantin Niţuc - purtătorul de cuvânt al Primăriei, a încercat să îmi blocheze accesul în sală, apucându-mă de braţ şi spunându-mi că nu am voie, că nu mă lasă. M-am smucit şi am trecut pe lângă el. Când am ajuns la uşa biroului primarului, acesta m-a bruscat de-a dreptul. M-a împins atât de tare că era să-mi pierd echilibrul. Am atenţionat o colegă să filmeze scena. Când a văzut primarul că îl mai vede cineva, imediat s-a îndepărtat şi s-a aşezat la birou. Scena a fost observată şi de alţi colegi de presă", a spus jurnalista Adriana Şuşnea pentru “Adevărul”. 
 
Primarul municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu, nu a putut fi contactat până la publicarea acestui articol. Edilul a mai fost implicat într-un scandal similar în luna martie atunci când a spus, într-o şedinţă a Consiliului Local, că ar împuşca atât consilierii locali cât şi o altă jurnalistă de la un cotidian local care publicase un articol nefavorabil lui. 
 
Citeşte şi: 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările