Senatorul căruia interlopii i-au săpat mormântul, în presa britanică. „Voi cumpăra o casă lângă David Cameron şi o voi închiria ţiganilor”

Senatorul căruia interlopii i-au săpat mormântul, în presa britanică. „Voi cumpăra o casă lângă David Cameron şi o voi închiria ţiganilor”

Vandam Constantin, un individ extrem de periculos, îl hărţuieşte pe senatorul Ionel Agrigoroaei

Cazul senatorului ieşean Ionel Agrigoroaei, căruia clanul Tănase i-a săpat un mormânt un curte a fost relatat pe larg de cotidianul Daily Mail. Zeci de persoane au comentat articolul în termini tendenţioşi la adresa romilor din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cotidianul englez Daily Mail a prezentat în ediţia electronică situaţia fără precedent prin care trece de câteva săptămâni parlamentarul ieşean Ionel Agrigoroaei, cel care este terorizat de către membri ai clanului ţigănesc Tănase. 
 
În ediţia electronică a cotidianului menţionat, jurnaliştii englezi au alocat un spaţiu foarte larg poveştii publicate de “Adevărul”. Într-un articol intitulat “O bandă de ţigani s-a mutat cu un politician român după ce acesta nu şi-a plătit un împrumut garantat cu 20% din proprietatea sa…şi un tânăr de 18 ani a cumpărat-o de la bancă”, ziariştii de la Daily Mail prezintă modul în care membrii clanului Tănase au ajuns să locuiască în aceeaşi vilă cu Ionel Agrigoroaei, dar şi faptul că în curtea acestuia a fost săpată o groapă despre care interlopii i-au spus senatorului că-i va fi mormânt. 
 
Comentarii rasiste
 
Pe lângă informaţiile detaliate ale acestui caz, Daily Mail a publicat mai multe fotografii cu interlopul Vandam Constantin, tânărul de 19 ani (vârsta prezentată de presa britanică este greşită) care a cumpărat o parte din casa lui Agrigoroaei. 
 

 
De asemenea, au fost postate fotografii şi cu copilul lui Vandam despre care jurnaliştii englezi spun că “se laudă” cu o poză în care şi-a acoperit bebeluşul cu bani. Materialul este comentat de câteva zeci de cititori ai Daily Mail, majoritatea comentariilor fiind tendenţioase la adresa ţiganilor din Iaşi, dar şi a celor din Marea Britanie. 
 
“Vor fi bineveniţi la Londra în curând de către minunatul nostru Guvern”; “acest tip de comportament îl au toţi cei care au venit aici”; “dacă voi câştiga la loterie voi cumpăra o casă în vecinătatea soţilor Cameron (David Cameron este prim-ministrul Regatului Unit) şi o voi închiria pe gratis acestor persoane (membrii clanului Tănase n.r.)”, sunt doar câteva din mesajele postate pe forumul cotidianului Daily Mail. 
 
Citeşte şi: 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: