Poveste odioasă descoperită lângă Madrid. Un român s-a filmat abuzând sexual copii şi a transmis pe Dark Web

Poveste odioasă descoperită lângă Madrid. Un român s-a
filmat abuzând sexual copii şi a transmis pe Dark Web

Românul a fost arestat FOTO Poliţia Naţională Spania

Un român de 46 de ani a fost arestat la Madrid fiind acuzat de fapte de pedofilie, anunţă Poliţia din capitala spaniolă. Anchetatorii îl consideră pe român unul dintre cei mai periculoşi pedofili pe care l-au prins în ultimii ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia spaniolă nu au furnizat încă numele românului care a fost arestat însă, potrivit unui comunicat al autorităţilor, acesta ar fi locuit într-un orăşel de lângă Madrid. În localitate ar trăi o comunitate importantă de români, tot de acolo făcând parte şi cinci fetiţe, cu vârste între 5 şi 7 ani, identificate ca şi victime până la acest moment.

Potrivit Poliţiei Naţionale din Spania, românul de 46 de ani a distribuit imagini din timpul abuzurilor pe un site din reţeaua TOR. Cazul a ajuns în vizorul autorităţilor spaniole după ce anchetatori din Australia au distribuit într-o reţea comună imagini explicite cu copiii români care erau abuzaţi. S-a deschis o investigaţie în Spania deoarece din imagini reieşea că abuzurile sexuale ar fi putut fi filmate în această ţară.

După investigaţii detaliate, poliţiştii spanioli au identificat cinci victime, una dintre acestea fiind chiar verişoara pedofilului. Două elemente i-au ajutat pe poliţiştii spanioli să dea de urma românului pedofil. Un indiciu a fost că, într-unul dintre videoclipuri, mâna românului era vizibilă. Acelaşi tatuaj care apărea pe braţul autorului apărea şi în imagini, motiv pentru care pedofilul a fost arestat pe loc atunci când a fost descoperit de poliţişti.

Cele mai complicate momente pentru anchetatori au fost când au mers la părinţii fetelor despre care credeau că au fost victime ale pedofilului. Aceştia au fost nevoiţi să se uite la imagini pentru a-şi recunoşte copiii şi confirma ipotezele poliţiştilor. 

În final, autorităţile spaniole au făcut o percheziţie în casa pedofilului, unde au descoperit cadre ce apăreau şi în videoclipurile pornografice. Au fost identificate, de asemenea, şi cinci micro camere video, ce fusese folosite în timpul abuzurilor sexuale. „Deţinutul este un prădător sexual periculos, ce este obsedat de copii şi de minori cu vârste specifice pre-pubertăţii. A înregistrat fetiţele când acestea mergeau la baie, folosindu-se de camerele minuscule pe care le avea montate”, au precizat Poliţia Naţională spaniolă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: