Poveste cutremurătoare în judeţul Iaşi. Un copil de trei ani a fost grav rănit după ce a fost violat în WC de fratele său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fapta odioasă a avut loc într-un WC din curte
Fapta odioasă a avut loc într-un WC din curte

Judecătoria Răducăneni a dispus arestarea preventivă a unui minor acuzat că şi-ar fi violat propriul frate, în vârstă trei ani.

Vlăduţ P. a fost încarcerat pentru 30 de zile, el fiind suspectat de o faptă ce ar fi fost comisă acum aproape o lună. Atunci, susţin procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, adolescentul de 15 ani şi-ar fi abuzat sexual fratele, cauzându-i acestuia răni.

„În ziua de 26.06.2018, în jurul orei 12,45, în timp ce se afla în curtea locuinţei părinţilor săi din satul Podu Hagiului, comuna Gorban, jud. Iaşi  împreună cu membrii familiei, profitând de neatenţia acestora, a întreţinut un raport sexual anal cu fratele său P.I.D., în vârstă de 3 ani, în WC-ul din curte, provocându-i leziuni care necesită 10-12 zile îngrijiri medicale pentru vindecare”, au precizat procurorii ieşeni.

Vlăduţ P. este acuzat de viol şi poate contesta decizia de arestare dispusă vineri, 20 iulie, de către Judecătoria Răducăneni. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite