Pont imobiliar în Iaşi: apartament cu trei camere, scos la licitaţie în „Blocul procurorilor“ deţinut de Primărie

Pont imobiliar în Iaşi: apartament cu trei camere, scos la licitaţie în „Blocul procurorilor“ deţinut de Primărie

Blocul 1004 din CUG

Ieşenii care doresc să locuiască în blocul 1004 din CUG, cunsocut drept „Blocul procurorilor" au ocazia să participe la o licitaţie pentru a-l închiria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedetă pe terenul de fotbal, campion în scara blocului. Fostul arbitru Heleşteanu, dator vândut la întreţinere FOTOGALERIE

Familiile intereaste pot să-şi depună dosarele până pe 1 iunie, la ora 13.00, la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, iar licitaţia va fi organizată pe 5 iunie.

Apartamentul de trei camere din şoseaua Nicolina, numărul 107 poate fi închiriat persoanelor care au domiciliul în Iaşi. Aceştia pot obţine locuinţa dacă licitează până la 25% din venitul mediu lunar pe familie.

Blocul 1004 administrat de Primărie, prin societatea subordonată Termoservice, este cunoscut pentru locatarii aleşi pe sprânceană, procurori la Parchetul de pe lângă Tribunal, judecători, procurori DIICOT, criminalişti, directori, avocaţi şi fostul antrenor Toni Heleşteanu.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările