Poliţistă trasă de păr de un infractor, iar colegul ameninţat cu moartea. Patru persoane duse la audieri cu „mascaţii”

Poliţistă trasă de păr de un infractor, iar colegul ameninţat cu moartea. Patru persoane duse la audieri cu „mascaţii”

Poliţista a fost trasă de păr în timpul intervenţiei

Trei bărbaţi şi o femeie judeţul Iaşi au fost ridicaţi de oamenii legii şi duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru audieri fiind acuzaţi de mai multe fapte de ultraj. Ei ar fi agresat sau ameninţat poliţiştii care au intervenit, în serile trecute, la episoade cu violenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În serile de 25 şi 26 iulie, cei patru ar fi fost implicaţi în scandaluri violente, agresându-se reciproc cu nişte vecini din localitatea Holboca. În timpul intervenţiilor poliţiştilor, una dintre agente a fost trasă de păr de o femeie de etnie romă, au precizat surse judiciare pentru „Ziarul de Iaşi”.

De asemenea, un alt bărbat ar fi spus unei alte persoane că va omorî un alt poliţist care a intervenit la cele două evenimente. Chiar dacă a fost o ameninţare indirectă, aceasta se încadrează la infracţiunea de ultraj, au mai transmis sursele citate.

În cursul acestei seri, 28 iulie, cele patru persoane implicate în caz pot fi reţinute pentru 24 de ore şi, în funcţie de cele dispuse de Parchet, pot fi duse în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi ne-au transmis că, pe lângă fapta de ultraj cercetată de Parchet, la nivelul Poliţiei se fac cercetări şi pentru infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru lovire şi alte violenţe. 

Vom reveni!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: