Poliţist lovit cu sabia în cap, după un conflict familial. Agresorul a fost împuşcat

Poliţist lovit cu sabia în cap, după un conflict familial. Agresorul a fost împuşcat

Agenţii au trebuit să îl împuşte pe agresor FOTO Arhivă

Un ieşean de 31 de ani a fost împuşcat în zona piciorului, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, după ce, în urma unui conflict familial, a lovit cu sabia în zona capului un poliţist care încerca să îl calmeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au intervenit la faţa locului, o locuinţă din zona Ciric, în jurul orei 00.00. Sesizarea a fost realizată de tată persoanei recalcitrante, care a cerut ajutorul Poliţiei pentru ca fiul său să fie dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”.

Unul dintre agenţii care au încercat să îl calmeze pe tânăr a fost lovit cu o sabie în zona capului, suferind o plagă ce nu i-a pus în pericol viaţa. În prezent, agentul de Poliţie este internat în spital. 

„Poliţistul este internat în stare stabilă, conştient, la Spitalul de Neurochirurgie. Bărbatul prezenta o plagă suprasprâncenară de 4 centimetri care a fost suturată”, a declarat Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD

Ulterior agresiunii, poliţiştii de la faţa locului au solicitat sprijinul „mascaţilor”, care au venit în scurt timp la faţa locului. În timpul intervenţiei, tânărul recalcitrant, ce are 31 de ani, a fost împuşcat în zona picioarelor, fără a-i fi pusă viaţa în pericol.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, care efectuează cercetări pentru ultraj. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: