Poliţist lovit cu pumnul în faţă, în plină stradă, de un individ recalcitrant. Agentul a ajuns la spital cu uniforma distrusă

Poliţist lovit cu pumnul în faţă, în plină stradă, de un
individ recalcitrant. Agentul a ajuns la spital cu uniforma distrusă

Poliţistul a fost lovit cu pumnul în faţă

Procurorii ieşeni au deschis un dosar penal pentru ultraj după ce un bărbat din judeţul Iaşi a lovit cu pumnul în faţă un agent de Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc pe 12 decembrie, la orele după-amiezii, atunci când individul i-a aplicat un pumn în plină figură agentului de Poliţie. Ulterior, agentul a fost lovit şi cu picioarele peste corp.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani, care a deschis un dosar penal pentru ultraj. 

„Din activitatea de urmărire penală desfăşurată până în prezent a rezultat că la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:05, agentul de poliţie T.A.M. din cadrul Postului de Poliţie Oţeleni, jud. Iaşi, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza comunei Oţeleni, jud. Iaşi, a fost agresat fizic de o persoană de sex masculin în vârstă de 39 de ani prin lovirea cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele peste corp, împrejurare în care i-a distrus şi uniforma de serviciu”, a precizat prim-procurorul unităţii, Sebastian Puha.

Agentul lovit are 25 de ani şi a fost angajat în sistem prin încadrare directă. 

Poliţistul a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi însă nu a necesitat internarea. „Pacientul a suferit o contuzie toraco-abdominală, contuzii la gamba şi coapsa stângă. A fost trimis la domiciliu”, a precizat Diana Cimpoeşu, şefa SMURD Iaşi.

E al doilea caz de ultraj de săptămâna aceasta după ce, zilele trecute, un individ din Deleni a fost arestat după ce a lovit un poliţist care încerca să îl imobilizeze.

Citeşte şi: 

Respectul unor interlopi faţă de un şef de post de la sat: „Îi vom tăia gâtul“. Măcel cu hârleţul şi sapa de faţă cu poliţiştii 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: