Poliţist bătut în faţa postului până i s-au rupt pantalonii. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere

Poliţist bătut în faţa postului până i s-au rupt pantalonii. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere

Captură realizată după filmarea ce îl surprinde pe agresor lovind poliţistul FOTO Observator

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost condamnat definitiv după ce a a agresat un poliţist, căruia i-a rupt şi uniforma în timpul faptei. Marian Cezar a primit 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia de condamnare a fost pronunţată de Curtea de Apel Iaşi în urma unui proces în care Marian Cezar, din comuna Oţeleni, nu şi-a recunoscut faptele. Potrivit motivării primei instanţe, Cezar a comis fapta la finele anului trecut, în contextul în care era investigat într-un alt dosar, pentru distrugere.

Astfel, pe 12 decembrie, agentul de poliţie Andrei Toma se deplasa pe stradă, în preajma sediului de Poliţie din Oţeleni. Agentul l-a observat pe stradă pe Marian Cezar, care avea asupra sa o boxă portabilă de unde se auzea muzică.

Cezar s-a apropiat de poliţist şi l-a lovit cu pumnul în bărbie, după care a vrut să îl lovească cu piciorul în tibie. „Persoana vătămată mai susţine că ulterior a încercat să-l imobilizeze pe inculpat şi să-l încătuşeze, trântindu-l la pământ, cu scopul de a-l imobiliza, însă, deşi s-a luptat cu acesta, nu a reuşit să-l imobilizeze, ambii ridicându-se în picioare. Întrucât în acel moment nicio persoană nu trecea pe stradă, partea vătămată a început să se deplaseze încet cu spatele spre centrul satului, fiind urmărit îndeaproape de către inculpat, care continua să-l ameninţe, să-l înjure şi să-l scuipe“, se arată în motivarea instanţei.

Agentul a avut nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale. Instanţa care a dat sentinţa definitivă a decis ca Marian Cezar să plătească şi contravaloarea pantalonilor poliţistului, rupţi în timpul agresiunii.

Sursă Video: BZI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările