Poker şi dedicaţii pentru lăutari cu euro falşi. Un tânăr din Iaşi, rudă îndepărtată cu Băsescu, a fost arestat

Poker şi dedicaţii pentru lăutari cu euro falşi. Un tânăr din Iaşi, rudă îndepărtată cu Băsescu, a fost arestat

Andrei Dragoş Manolescu a fost reţinut pentru 24 de ore FOTO Facebook

Un bărbat de 29 de ani din judeţul Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de înşelăciune, falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andrei Dragoş Manolescu, din comuna Gorban, este nepotul Claudiei Ursu, din aceeaşi localitate, la rândul ei nepoata fostului preşedinte al României, Traian Băsescu. 

Bărbatul a fost ridicat marţi, 19 mai, de către poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, fiind acuzat că ar fi folosit valută falsă la jocurile de noroc. În total, anchetatorii au efectuat şapte percheziţii în acest dosar, şase persoane fiind duse la audieri. 

„Din cercetări a reieşit că, la data de 7/8 februarie 2020, un bărbat de 29 de ani, prin împrietenirea cu mai multe persoane, care nu ar fi deţinut cunoştinţe pentru a efectua o verificare a unei bancnote străine şi care nu ar fi avut mijloace tehnice de verificare a bancnotelor cu aparatură specifică la societăţile economice la care lucrau, ar fi plasat bancnote din cupiurile de 50 şi 100 de euro, despre care ar fi cunoscut că sunt false, sub formă de plată echivalentă în lei, la un curs favorabil societăţii, la aparatele electronice de jocuri de noroc tip slot machines”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. 

2.000 de euro falşi ar fi folosit individul la jocurile de noroc. El ar fi aruncat cu valută falsificată şi în lăutarii de la petrecerile la care a participat în ultima perioadă, potrivit Ziarului de Iaşi. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: