Persoanele care au murit în microbuzul groazei de la Iaşi: un profesor cu doi copii minori şi un tânăr de 18 ani care nu ar fi trebuit să se afle în vehicul

Persoanele care au murit în microbuzul groazei de la Iaşi: un profesor cu doi copii minori şi un tânăr de 18 ani care nu ar fi trebuit să se afle în vehicul

Cătălin Popa avea 42 de ani şi doi copii minori FOTO Facebook/Catalin Pop

Profesorul Cătălin Pop, de 42 de ani, dar şi tânărul coregraf Cosmin M., de aproximativ 18 ani, sunt printre persoanele care au decedat în accidentul de microbuz ce a avut loc vineri, în judeţul Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă


Identitatea celor patru persoane care au decedat în accidentul de microbuz din judeţul Braşov a fost aflată, familiile celor dedecaţi fiind deja informate cu privire la tragedie. Printre cei care au murit se află profesorul de muzică Cătălin Pop, de 42 de ani, cadru didactic în cadrul Palatului Copiilor din Iaşi. Pop apare pe Facebook alături de partenera sa de viaţă, şi de doi copii minori.

Pe reţeaua socială au apărut mai multe mesaje de condoleanţe după moartea lui Cătălin Pop. Printre acestea se numără şi un mesaj al Ateneului Tătăraşi: „Lumea culturală şi educaţională a Iaşiului va fi mult mai săracă fără talentul şi devotamentul profesorului Cătălin Pop! Cu tristeţe, echipa Ateneului Tătăraşi”, au scris reprezentanţii instituţiei de cultură.

Şi alte persoane care l-au cunoscut pe profesorul ieşean şi-au manifestat regretul cu privire la dispariţia acestuia. „Odihneşte-te în pace, coleg drag”, a scris o femeie care l-a cunoscut pe profesorul ieşean.

O altă persoană care a decedat, şi despre care, în informările iniţiale, s-a relatat că ar fi minor este tâmărul Cosmin M., un coregraf care nu lucra la Palatul Copiilor, dar care a fost de acord să meargă la Festivalul de la Arad pentru a-i ajuta pe copiii ce urmau să danseze acolo. Decesul acestuia a fost confirmat de reprezentanţii Palatului Copiilor din Iaşi.

„Este posibil ca domnul profesor să-l fi luat cu sine (n.r. pe tânărul coregraf) ca să-l ajute”, adeclarat Claudia Ciobanu, director al Palatului Copiilor din Iaşi.

Cei doi şoferi ai firmei Maxibus Trans SRL, din valea Adâncă, au 58 şi 42 de ani şi se numesc Ilie Cojocaru şi Andrei Popa.

Potrivit unui bilanţ al Ministerului Sănătăţii, pe lângă cele patru persoane care au decedat în urma accidentului, alte 26, majoritate copiii, au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: