PERFORMANŢĂ! Iaşiul are deja un reprezentant la Olimpiada de la Londra

PERFORMANŢĂ! Iaşiul are deja un reprezentant la Olimpiada de la Londra

Alin Moldoveanu a luat locul 4 la Olimpiada de la Beijing din 2008

Alin Moldoveanu a obţinut marţi dimineaţă biletele pentru Jocurile Olimpice de anul viitor în proba de tir sportiv după ce a obţinut locul cotă necesar la turneul de la Fort Benning în Statele Unite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Moldoveanu are dublă legitimare, respectiv Omega Tehnoton Iaşi şi Dinamo Bucureşti. De antrenamentul său la Iaşi se ocupă Sorin Babii, un nume cu greutate în tirul românesc, preşedinte al federaţiei de specialitate.

Cu un scor de 598, Moldoveanu a obţinut calificarea la Olimpiadă. „Este o adevărată mândrie că avem deja un sportiv de performanţă care să reprezinte Iaşiul în cea mai importantă competiţie din lume. Până acum erau doar trei români calificaţi la Olimpiadă, Alin este al patrulea. Sperăm ca un alt tirist din Iaşi, Vlad Săcăleanu, precum şi tânărul judoka Vlăduţ Simionescu să obţină şi ei biletele pentru Londra", a spus Leonid Antohi, preşedintele clubului Politehnica Iaşi, structură sportivă care este în strânsă legătură cu Omega Tehnoton Iaşi în ceea ce priveşte condiţiile de antrenament.

Alin Moldoveanu va reveni joi la Iaşi, unde va participa în weekend la etapă de Campionat Naţional.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările