Percheziţii la una dintre cele mai mari firme de taximetrie din Iaşi într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziţii la una dintre cele mai mari firme de taximetrie din Iaşi într-un dosar de evaziune fiscală

Firma omului de afaceri Radu NOrocea este vizată de o anchetă a procurorilor FOTO Ziarul Evenimentul - Regional al Moldovei

Autorităţile ieşene au organizat joi dimineaţă, 18 decembrie, trei percheziţii la firma de taximetrie RVR, controlată de cotroversatul om de afaceri Radu Norocea.

Ştiri pe aceeaşi temă


Descinderile anchetatorilor au început la primele ore ale dimineţii. Au fost ridicate mai multe documente de la sediul firmei RVR, situat în cartierul zona Bucium. 

Potrivit informaţiilor oferite de anchetatori, suspiciunile din acest caz ar fi de evaziune fiscală. "Din investigaţiile şi cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că reprezentanţii societăţii comerciale sun bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală. Poliţiştii ridică documente contabile şi medii de stocare a informaţiilor în vederea percheziţionării informatice. De asemenea, se are în vedere aplicarea sechestrului asigurator pe bunuri, în vederea recuperării prejudiciului în cauză. Cercetările continuă, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele reprezentanţilor societăţii comerciale,  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscale, iar la finalizarea acestora se vor propune măsuri legale", au precizat poliţiştii.

Radu Norocea a fost achitat recent într-un dosar de trafic de influenţă, în care a fost menţionat şi numele viceprimarului Iaşiului, Mihai Chirica. Cei doi ar avea o relaţie apropiată, au precizat surse din mediul politic. 

Vom reveni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: