Pedeapsa primită de cea mai cunoscută ghicitoare din Moldova. Folosea la descântece substanţe interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: bzi.ro
FOTO: bzi.ro

Poliţiştii au găsit în casa ghicitoarei substanţe interzise, precum mercurul, care era folosit la descântece, potrivit propriei declaraţii.

Cea mai cunoscută ghicitoare din zona Moldovei a fost condamnată la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, după ce poliţiştii au descoperit că folosea substanţe interzise la descântece. 

„Instanţa admite apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. O condamnă pe inculpata Dinarca Brătianu la pedeapsa de un 1 an şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de produse sau substanţe toxice. Inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, cu durata de 60 de zile, în cadrul unei instituţii de amenajare a spaţiilor verzi sau de salubritate din subordinea Primăriei municipiului Bârlad, la alegerea consilierului de probaţiune. Definitivă”, au afirmat magistraţii ieşeni.

La descinderi, în locuinţa femeii, poliţiştii au descoperit un recipient cu 1,6 kilograme de mercur, substanţă foarte toxică, a cărei deţinere este interzisă prin lege. La audieri, Dinarca Brătianu a afirmat că ştia că este mercur în acea sticlă, scrie bzi.ro

„Eu îl foloseam la descântece pentru copii şi oameni apropiaţi. Foloseam mercurul într-un ritual, în care topeam într-un polonic cositor, iar peste acesta turnam de 3 ori mercurul. Nu ştiam că e interzis să ai mercur în casă! Mercurul a rămas de pe vremea când trăia tatăl meu”, a spus femeia la audieri.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

La un pas de catastrofă. O nouă manevră criminală de depăşire pe un drum naţional VIDEO

„Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, furt şi şantaj

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite