Pedeapsa pentru infidelitate aplicată iubitei sale de un moldovean: violul. Fapta a avut loc în Germania

Pedeapsa pentru infidelitate aplicată iubitei sale de un
moldovean: violul. Fapta a avut loc în Germania

Ieşeanul a fost prezentat Curţii de Apel Iaşi cu propunere de arestare FOTO Adevărul

Autorităţile din Germania au trimis în România un mandat european de arestare pe numele unui ieşean acuzat de viol. Bărbatul ar fi comis fapta asupra iubitei sale, supărat că aceasta l-ar fi înşelat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmin Petronel Carp, originar din comuna Gorban, a fost identificat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale pe 14 septembrie şi a fost arestat preventiv pentru 15 zile în cursul zilei de vineri, 15 septembrie.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, Carp este cercetat pentru fapte de agresiune sexuală comisă asupra iubitei sale. 

„Numitul Carp Petronel-Cosmin este cercetat pentru infracţiunea de viol, faptă ce este prevăzută de secţiunile 177 I, V, VI, 223 I, 230 I, 241 I, 52 I din Codul penal german, iar durata maximă a pedepsei sau a măsurii de siguranţă privativă de libertate care poate fi aplicată pentru infracţiunea săvârşită este de 15 ani închisoare”, au precizat procurorii ieşeni.

Aceştia au mai arătat că Petronel Carp ar fi comis fapta în data de 31.08.2017, în localitatea Filderstadt, atunci când, prin constrângere şi exercitare de violenţe fizice, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu prietena sa, pe care o acuza de infidelitate.

Petronel Cosmin Carp urmează a fi trimis în Germania, unde autorităţile au deschis un dosar penal pe numele său. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: