Patronul unui club din Iaşi a murit la 41 de ani. Medicii i-ar fi spus că nu are nimic, deşi avea cancer la stomac

Patronul unui club din Iaşi a murit la 41 de ani. Medicii
i-ar fi spus că nu are nimic, deşi avea cancer la stomac

Omul de afaceri Cristian Bărbulescu a murit în noaptea de marţi spre miercuri, într-un spital privat din Iaşi, după mai multe luni în care a luptat cu cancerul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristian Bărbulescu era patronul clubului Skin, considerat unul dintre cele mai luxoase din Iaşi. El a decedat marţi seară, în jurul ore 22.00, după ce, din toamna anului trecut, s-a luptat cu cancerul. 

Afaceristul a fost diagnosticat cu această boala în toamna anului trecut, după ce, în primă fază – în vară, au precizat apropiaţi ai familiei, i s-ar fi spus că nu are nimic.

Omul de afaceri şi-a încercat norocul inclusiv în Turcia, la o clinică, însă din cauza stării avansate a bolii nu a mai putut fi operat. O intervenţie chirurgicală a suferit la Târgu Mureş, însă fără ca situaţia sa să se îmbunătăţească.

“Cristi Barbulescu, unul dintre cei mai vechi şi buni prieteni ai mei, a plecat! A plecat şi-mi plânge inima. Un prieten bun, un om la fel. Îmi pare atât de rău! Îmi pare rău tare! Dumnezeu să te aibă-n pază, Cristi! Chapeau!”, a scris medicul Lucian Burlea, pe contul său de Facebook.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depus la Cimitirul „Sfântul Vasile” din Iaşi, de unde apropiaţii îşi vor putea lua la revedere. Cristian Bărbulescu avea o fetiţă de patru ani, spun surse din anturajul său. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: