Ionuţ Nechita, patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanţă din ţară, a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionuţ Nechita, patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanţă din ţară, a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionuţ Nechita avea doar 38 de ani FOTO avensa.ro

Ionuţ Nechita, administratorul firmei Avensa Consulting, una dintre cele mai mari societăţi de consultanţă din ţară a murit astăzi, 26 noiembrie, au precizat pentru "Adevărul" apropiaţi de-ai omului de afaceri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit apropiaţilor omului de afaceri Ionuţ Nechita, acesta a decedat în urma unei lungi suferinţe, cauzate de cancer la pancreas. 

Ionuţ Nechita avea doar 38 de ani şi era unul dintre cei mai prosperi afacerişti din domeniul consultanţei în proiectele cu finanţare europeană.

Fima sa, Avensa Consulting, a obţinut în ultimii ani zeci de contracte, la diferite primării sau consilii judeţene din ţară. De asemenea, societatea ieşeanului a derulat contracte şi cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Ionuţ Nechita a fost implicat şi într-un scandal la Iaşi, după ce DNA a solicitat mai multe documente din proiecte europene derulate de Primăria Iaşi. Anchetatorii nu a confirmat niciodată că împotriva sa ar fi fost începută urmărirea penală.

Nechita s-a născut pe 6 august 1976, în Iaşi şi era doctor în Relaţii Economice Internaţionale. Firma sa a fost înfiinţată în 2003, având peste 200 de clienţi publici şi privaţi, pentru care a obţinut finanţări de peste 250 de milioane de euro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: