Păţania desprinsă din filme a unui bărbat în călduri. A fost păcălit de 15.000 de lei de o adolescentă dusă la pensiune

Păţania desprinsă din filme a unui bărbat în călduri. A fost păcălit de 15.000 de lei de o adolescentă dusă la pensiune

Tânăra i-a sustras cheile bărbatului care a dus-o în cameră unui complice FOTO Adevărul

Un bărbat din Iaşi a fost păcălit de o adolescentă de 18 ani pe care a dus-o la o pensiune şi care i-a aruncat cheile de la maşină pe geam. Un complice de-al ei le-a folosit şi a furat aproximativ 15.000 de lei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată pe tânăra Mihaela Avătăjiţei, de 18 ani, pe care au pus-o sub acuzare pentru furt calificat. 
 
În acelaşi dosar a mai fost trimis în faţa instanţei şi un complice de-al ei, Lucian Cuzic. Potrivit rechizitoriului, pe 7 octombrie, ieşeanul I.S. a mers la Pensiunea Velvet şi a închiriat o cameră contra sumei de 110 lei. 
 
În jurul orei 11, bărbatul s-a întâlnit cu Avătăjiţei în zona Cotnari, cu care a mers în camera închiriată. Bărbatul a lăsat-o pe tânăra de 18 ani la pensiune, el mergând la serviciu. Ulterior, în cameră a ajuns Lucian Cuzic, care a discutat cu complicea sa. 
 
După câteva ore, I.S. s-a întors în cameră şi şi-a lăsat cheile de la maşină pe masă. Profitând de neatenţia acestuia, tânăra a aruncat pe geam cheile autoturismului Mercedes, acestea fiind preluate de Lucian Cuzic. El a descuiat maşina şi a furat din interior 11.000 de lei şi 800 de euro. În acelaşi timp, victima şi-a dat seama că îi lipsesc cheile şi a mers spre maşină, încercând să-l prindă pe hoţ. 
 
Avătăjiţei a profitat şi a plecat din cameră, urcându-se într-un taxi şi fiind urmărită de partea vătămată. Atât el, cât şi complicele au fost găsiţi într-o sală de jocuri, de unde I.S. a sunat la Poliţie. Agenţii ajunşi la faţa locului au recuperat banii furaţi şi i-au înmânat victimei. 

Citeşte şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: