Părinţii de îngeri din Iaşi au înălţat baloane în memoria micuţilor pe care i-au pierdut

Părinţii de îngeri din Iaşi au înălţat baloane în memoria micuţilor pe care i-au pierdut

Părinţii de îngeri au aprins lumânări şi au înălţat baloane în memoria micuţilor

40 de familii îndurerate din Iaşi au ridicat baloane în faţa Palatului Culturii din Iaşi duminică, 27 mai, în jurul orei 18.00, în memoria copiilor care au murit răpuşi de boli, în accidente rutiere sau care nu au reuşit să se nască.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilaşii plecaţi prea devreme din această lume au avut parte de o zi numai a lor duminică, 27 mai, când părinţii au aprins lumânări şi au înălţat baloane în memoria lor.

La Iaşi au participar 40 de părinţi îndureraţi. Printre ei se numără şi Daniela Jerghiuţă (44 de ani), care şi-a pierdut fetiţa, pe Liviana, în urmă cu doi ani şi jumătate. Micuţa, care atunci avea cinci ani a suferit de o formă de cancer care în cele din urmă a răpus-o.

Copil de 8 ani mort sub ochii medicilor ieşeni. Avea „ficatul putred" şi a fost tratat pentru roşu în gât (FOTO)

„Ne-a înfrânt boala. Este prima data când pot povesti ce s-a întâmplat, până acum chiar dacă participam la acest eveniment nu puteam să scot nicio vorbă. Am suferit foarte mult, iar această zi o consider o reîntâlnire cu fetiţa mea", spune Daniela Jerghiuţă.

Evenimentul desfăşurat de Organizaţia E.M.M.A. prin Ziua Părinţilor de Îngeri, este marcat simultan în 15 oraşe din ţară şi 5 din străinătate.

„Am aşteptat telefonul de la Bucureşti pentru a înălţa baloanele în acelaşi timp. Pentru mine personal acest balon ridicat la cer şi lumânarea aprinsă reprezintă toate visele pe care le aveam pentru fetiţa mea care nu mai este printre noi", spune Mihalea Stan, voluntar E.M.M.A. Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările