Panică într-un cartier rău famat din Iaşi: un bărbat a fost împuşcat în urma unui scandal. Poliţia caută făptaşul

Panică într-un cartier rău famat din Iaşi: un bărbat a fost împuşcat în urma unui scandal. Poliţia caută făptaşul

Victima a fost transportată la spital FOTO Arhivă

Un bărbat de 40 de ani din municipiul Iaşi a fost împuşcat în noaptea de joi spre vineri, într-un cartier rău famat din oraş. Victima urmează să fie operată, în timp ce anchetatorii sunt pe urmele făptaşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agresiunea a avut loc în dimineaţa zilei de vineri, în jurul orei 4.00, în cartierul ieşean Păcureţi. Locul este cunoscut în rândul anchetatorilor ca fiind populat de sute de persoane de etnie romă, multe dintre acestea implicate în ultimii ani în diferite conflicte sau dosare penale. 

Până la ora redactării acestei ştiri, agresorul nu a fost încă prins de către organele de poliţie, chiar dacă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi bănuiesc despre cine ar fi vorba. 

Victima a fost împuşcată în zona plămânului stâng şi urma, în această dimineaţă, să intre în sala de operaţie.

„Are o plagă hemitorace stâng posterior de aproximativ 8mm diametru. La aceasta ora, bărbatul încă nu a întrat în sala de operaţie, medicii continuând investigaţiile”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD. 

Zeci de echipaje de Poliţie sunt la faţa locului şi efectuează investigaţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: