Padocul din Tomeşti, micşorat din mers pentru maidanezii din Iaşi FOTOGALERIE

Padocul din Tomeşti, micşorat din mers pentru maidanezii din Iaşi FOTOGALERIE

Primarul Gheorghe Nichita a inspectat lucrările la padoc

Primarul Gheorghe Nichita a declarat astăzi că bugetul municipiului nu poate suporta construcţia unui adăpost pentru câinii comunitari de 4.000 de locuri şi va asigura doar un sfert din capacitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maidanezii din Iaşi rămân pe străzi, în timp ce lucrările la padocul din Tomeşti bat pasul pe loc

Începute acum doi ani, construcţia pentru maidanezi este din nou tergiversată din lipsa banilor. Edilii au anunţat astăzi că vor finaliza la sfârşitul anului montarea unui număr de 1.000 de câini, şi nu 4.000 cum şi-au propus iniţial.

„În primă fază ne limităm la 1.000 de cuşti. Nu putem face faţă la 4.000 de locuri pentru câini pentru că nu avem bani. Trebui să ţin fondurile pentru lucrările din Tătăraşi şi pentru a asigura apa caldă. Sunt alte priorităţi. Am început padocul, am bunăvoinţă, dar din păcate nu am bani suficienţi“, a explicat edilul-şef.


Vezi imagini de la padocul din Tomeşti

Muncitorii firmei Iasicon au construit până acum zece hale care vor adăposti 100 de cuşti fiecare. Şefii din Primărie s-au plâns de costurile foarte mari ale acestor module, aproape 250.000 de lei fiind preţul unei hale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările