O tânără se laudă că a intrat fără certificat verde într-un mall din Iaşi. „Uitaţi-vă la faţa mea, fără mască!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură de ecran/Facebook - Krystyna Nastase
FOTO Captură de ecran/Facebook - Krystyna Nastase

Certificatul verde este obligatoriu, conform legii, pentru intrarea în orice spaţiu public neesenţial. Tânăra se laudă, însă, ca a intrat fără document într-un mall din Iaşi. Reprezentanţii centrului comercial spun că nu vor să comenteze cu privire la acest subiect.

O tânără se laudă, live pe Facebook, că a intrat fără certificat verde într-un cunoscut mall din Iaşi. 

S-a şi filmat în timpul plimbării prin mall, iar la un moment dat şi-a scos masca de protecţie, fiind tot în interiorul centrului comercial. Femeia s-a lăudat cu fapta sa într-un live pe contul său de Facebook. 

În filmarea cu telefonul mobil, tânăra din Iaşi ia in derâdere masurile de restricţie impuse în contextul pandemiei de coronavirus. 

„Sunt în mall, am vorbit, m-au lăsat până la urmă. Daca am făcut urât, vedeţi?”, spune tânăra. 

În continuarea discuţiei cu cei care o urmăreau live pe Facebook, femeia continuă să se laude că a intrat în complex fără să se supună regulilor.

„Ce dragă, nu vă vine sa credeţi? Uitaţi-vă. Ei, certificat COVID. Îmi ceri mie certificat COVID? Uitaţi-vă la faţa mea, fără mască!”. 

Ce spun reprezentanţii mall-ului 

În context, contactaţi de reporterul „Adevărul”, reprezentanţii mall-ului din Iaşi subliniază că accesul în centrul comercial se realizează doar pe baza certificatului verde.  Referitor la cazul tinerei care se laudă că a intrat fără document în mall, reprezentanţii centrului spun că nu comentează. 

„Menţionăm faptul că prioritatea noastră este respectarea tuturor normelor dispuse de  autorităţile abilitate, pentru a proteja sănătatea şi siguranţa clienţilor, iar accesul în  centrul comercial se realizează pe baza certificatului verde. Privitor la situaţia la care faceţi referire, nu dorim să comentăm”, se arată în răspunsul oficial trimis către „Adevărul”. 

Întregul live care face subiectul acestui articol poate fi urmărit aici:

Vă recomandăm să citiţi şi:

Klaus Iohannis: Nicolae Ciucă este propunerea de premier desemnat / Ciucă: Sper ca de joi să ne apucăm de treabă VIDEO

Cercetători de la Pentagon, despre vehiculul hipersonic testat de China: Sfidează ştiinţa. Ce îi face să creadă acest lucru

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite