O tânără din Iaşi depresivă din cauza divorţului a înghiţit 140 de pastile pentru a se sinucide. Medici încearcă s-o salveze

O tânără din Iaşi depresivă din cauza divorţului a înghiţit
140 de pastile pentru a se sinucide. Medici încearcă s-o salveze

Femeia a înghiţit 140 de pastile FOTO Arhivă

O femeie de 32 de ani din localitatea ieşeană Erbiceni se află în comă la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi după ce a încercat să se sinucidă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânără era cunoscută ca suferind de tulburare de personalitate şi sindrom depresiv şi a fost recent externată de la Instititul de Psihiatrie “Socola” din Iaşi.

Potrivit cadrelor medicale, în ultimele două luni femeia a urmat un tratament anti-depresiv. Ea locuia singură de aproximativ două luni, după ce a divorţat.

Victima a fost găsită în comă de un vecin, medicii ieşeni precizând că a ingerat 80 de comprimate de Convulex, 40 de Bromazepam şi 20 de pastile de Xanax. Toate cutiile acestor medicamente au fost găsite goale, lângă pacienta inconştientă.

“Pacienta este pe Terapie Intensiva intubata şi ventilată mecanic în coma de gradul 4, a precizat Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al spitalului ieşean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: